Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez

Alege un abonament TV+Internet

155 canale TV cu 43 HD *
Internet + TV
ADSL ≤ 20 Mbps
FTTX ≤ 100 Mbps
GPON ≤ 150 Mbps
230 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
Internet + TV
Fiber
Viteză până la
300 Mbps
280 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
Internet + TV
Fiber
Viteză până la
600 Mbps
330 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
*Grila de 155 canale TV cu 43 HD se oferă pentru abonații conectați prin ADSL,  iar 113 canale TV cu 43 HD se oferă pentru abonații conectati prin Fiber.

și ai fiecare a doua lună de abonament cadou, timp de 1 an!

221 canale TV cu 58 HD *
Internet + TV
ADSL ≤ 20 Mbps
FTTX ≤ 100 Mbps
GPON ≤ 150 Mbps
255 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
Internet + TV
Fiber
Viteză până la
300 Mbps
305 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
Internet + TV
Fiber
Viteză până la
600 Mbps
355 lei
0 lei
6 luni din 12 luni
Comandă acum
*Grila de 221 canale TV cu 58 HD se oferă pentru abonații conectați prin ADSL,  iar 169 canale TV cu 58 HD se oferă pentru abonații conectati prin Fiber.
Abonamente retrase
Detalii Ofertă
Conectare
gratuită
Echipament
inclus
Livrare
acasă

Opţiuni TV oferite CADOU

MEGOGO
Multiscreen
Arhiva TV
Funcţii
MEGOGO Gratuit
Serviciul MEGOGO oferă acces la bibliotecă video de peste 4000 de filme, 700 seriale și 800 desene animate; iar marea surpriză este că - toate filmele și emisiunile le vizionați fără pauze de publicitate.
Multiscreen
Utilizarea serviciului este posibilă după descărcarea aplicației Multiscreen din magazinele de aplicații și doar pentru abonații serviciilor Moldtelecom.
Android:
iOS:
PC:
Arhiva TV
Cu serviciul Arhiva TV aveți libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 5 zile.
Pauză
Opreşte şi revino să priveşti din punctul în care ai oprit. Cu funcţia PAUZĂ nu vei pierde nici un moment important din meciul sau filmul preferat pe care îl urmăreşti exact atunci când sună cineva la uşă sau trebuie să răspunzi la un apel important. Totul este foarte simplu, numai apasă şi pe telecomandă când doreşti sau eşti dispus să priveşti în continuare.
Reluare
Poţi privi în reluare orice moment important pierdut întâmplător din emisiunea preferată. Funcţia RELUARE te ajută să vizionezi emisiunea de la început, să derulezi înainte şi înapoi sau să revii la transmisiunea în direct. Simplu, comod şi rapid!
Înregistrare
Cu funcţia ÎNREGISTRARE îţi alcătuieşti propria librărie de filme şi emisiuni preferate deoarece poţi înregistra oricând emisiunile şi filmele preferate, chiar şi atunci când nu eşti acasă, iar apoi le priveşti când eşti dispus, ori de câte ori doreşti.
Limba de difuzare
Unele canale sunt difuzate în mai multe limbi. Acestea pot fi modificate prin apăsarea butonului verde sau Lang al telecomenzii. La dorinţă, pot fi activate sau dezactivate subtitrările canalelor TV. Consultaţi lista canalelor şi vedeţi limbile disponibile pentru fiecare canal în parte.
Telecomanda universală
Telecomanda Mediabox-ului poate înlocui telecomanda televizorului. Setează controlul corespunzător televizorului tău din Ghidul Mediabox-ului și utilizează o singură telecomandă.
Ghid electronic de programe
Ghidul programelor TV poate fi afişat direct pe ecranul televizorului tău. Cu Ghidul TV poţi vizualiza programul emisiunilor pentru fiecare canal şi parcurge lista compleă a tuturor canalelor şi programelor pentru următoarele câteva zile. Nu mai răsfoi în ziare, vezi programul TV direct pe ecranul televizorului.
Liste Favorite de canale TV
Poți crea liste de posturi preferate cu ajutorul opțiunii Liste Favorite. La activarea unei liste se vor afișa doar canalele alese. Fiecare membru al familiei își poate crea lista proprie. Trecerea de la o listă la alta se face prin apăsarea de mai multe ori a butonului Guide, butonul galben, EPG al telecomenzii (în dependență de modelul telecomenzii).
Setarea înștiinţărilor
Programele preferate nu vor mai fi omise. Pot fi programate înştiinţări sau auto-transferuri la ora începerii unui program anumit, iar în momentul începerii acesteia veţi fi înştiinţat, sau canalul va fi comutat în mod automat.
Control Parental
În ajutorul părinţilor este opţiunea Controlul Parental, prin care părinții pot restricţiona accesul la diferite canale sau genuri de programe pentru diferiți utilizatori din familie, împiedicând astfel accesul copiilor la programe și filme nerecomandate pentru vârsta, creșterea și educația acestora.
Note
Alege soluţii integrate
mobile, fixe, Internet şi TV
Televiziune
tv.Premier.canaleTV canale
Telefonie Mobilă
103 min sau 2 GB
Internet
150 Mbps
price('mob1,int1,tv1') lei
Comandă acum
Opţiuni recomandate
SafeWeb
Oferă celor mici un acces uşor şi inteligent la orice informaţie din Internet. Ajută-i să exploreze Internetul în siguranţă!
Află mai mult
Antivirus
Moldtelecom vă recomandă utilizarea programelor specializate de protecție.
Află mai mult
Turbo Button
Fii gata pentru si mai multă viteză! Cu doar 1 ban per minut ai Internet cu viteza de până la 100 Mbps.
Află mai mult
1 TV Suplimentar
Pentru comoditatea familiei tale optează acum pentru încă un televizor.
Află mai mult
Pachete tematice şi opţiuni TV
Junior
Desene animate pentru copii mari și mici
Află mai mult
Adult
Posturi TV destinate exclusiv
adulților
Află mai mult
MEGOGO
Video bibliotecă cu peste 4000 de filme şi seriale
Află mai mult
Arhiva TV
Posibilitatea de a viziona înregistrările, cu până la 5 zile în urmă
Află mai mult
Fiecare a 2 lună de abonament gratuit, timp de 1 an!
Alege un abonament de Internet prin fibră optică, Internet+TV, Telefonie mobilă sau Internet mobil și 6 luni timp de 1 an, plata de abonament este 0 lei.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 12 luni
Vezi oferta
Standart
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top