Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez
Filme, teleshow-uri, seriale, desene animate. La televizor. Fără publicitate.
Special pentru dumneavoastră, Moldtelecom oferta serviciul MEGOGO gratuit din 1 ianuarie 2017.

Serviciul MEGOGO – oferă acces la o video bibliotecă de peste 4000 de filme, 700 seriale și 800 desene animate iar marea surpriză - toate filmele și emisiunile le vizionați fără pauze de publicitate.

Aici veți găsi un număr foarte mare de filme care sunt produse în Statele Unite ale Americii, Europa, Rusia și alte țări. Printre acestea sunt hit-uri și blockbuster bine-cunoscute, filme care au devenit legende și capodopere. Resursa include, de asemenea desene animate pentru copii și, desigur, seriale TV și teleshow-uri.

Serviciul MEGOGO completează lista serviciilor adiționale din care fac parte: Arhiva TV, Ghidul electronic de programe, Schimbarea limbii de difuzare, Funcțiile interactive: pauză, înregistrare, reluare.

Comoditatea utilizării serviciului MEGOGO vă surprinde plăcut deoarece în timpul difuzării unui film sau program pot fi utilizate funcțiile interactive: derulare înainte, derulare înapoi, salt 30 secunde, pauză, play, stop utilizând butoanele telecomenzii.

Activarea sau dezactivarea serviciului se efectuează din MyMoldtelecom, la fel cum activați sau dezactivați celelalte servicii la IPTV (Arhiva TV, pachetele tematice). Pentru activarea imediată a serviciului, vă recomandăm să restartați Mediabox-ul.

Serviciul MEGOGO este disponibil doar prin intermediul mediabox-ului de model Entone Kamai. În cazul în care dispuneți de alt model de mediabox la solicitarea dumneavoastră cel existent poate fi înlocuit cu un mediabox de model Entone Kamai.

Fiecare a 2 lună de abonament gratuit, timp de 1 an!
Alege un abonament de Internet prin fibră optică, Internet+TV, Telefonie mobilă sau Internet mobil și 6 luni timp de 1 an, plata de abonament este 0 lei.
Serviciile Selectate
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 6 luni
Vezi oferta
Standart
Vezi oferta
Promo
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top