Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez
Colocare
Siguranță și calitate

Colocarea reprezintă închirierea de spațiu pentru serverele și echipamentele de comunicații ale companiei dumneavoastră într-un Centru de Date sigur și performant.

Echipament calitativ
Data City dispune de un echipament specializat de comutare a energiei electrice care asigură trecerea de la o sursă de alimentare la o altă sursă fără întreruperi. Alimentarea cu energie electrică garantată este asigurată de sistemul modular Symmetra PX2 cu o putere de 160 kW.
Securitate
Centrul de date este proiectat conform standardelor internaţionale, fiind dotat cu un sistem de securitate de cel mai înalt nivel care asigură controlul accesului în baza cardurilor magnetice personalizate.
Control Mediu
Sistemul de control al mediului - InRow RP DX asiguă condiții climaterice favorabile pentru echipamentele colocate în DataCity. Acest sistem oferă posibilitatea de a seta temperatura și umiditatea necesară. El are senzori ce analizează condițiile climaterice din Rack-uri. Sistemul de control al mediului este construit din trei climatizoare performante care funcționează după principiul N+1, ceea ce înseamnă că două climatizoare funcționează, iar al treilea se află în regim stand by (în așteptare). În caz că unul iese din funcțiune al treilea preia activitatea.
Monitorizare
Pentru monitorizarea şi configurarea centralizată a tuturor componentelor infrastructurii Centrului de Date “Data City” este prevăzut echipament care permite comunicarea cu toţi agenţii prin intermediul protocolului SNMP. Datorită aplicației InfrasruXure Manager, personalul tehnic din centrul de date “Data City” are posibilitatea de a controla şi monitoriza : temperatura, distribuţia curentului electric, umiditatea ş.a
SLA
Data City este destinat clienţilor business, care doresc să-şi economisească costurile generate de găzduirea echipamentelor pe care le administrează, precum servere, storage-uri, routere, comutatoare, etc. SLA (Service Level Agreement) asigură funcţionalitatea impecabilă a Centrului de Date prin:
  • Definirea rolurilor și a responsabilităților
  • Managementul așteptărilor și nivelele de servicii
  • Controlul implementării și al execuției
  • Sistemul de verificare
  • Modul de comunicare și escaladare
  • Aspectele financiare ale clientului.
SLA-ul companiei Moldtelecom reprezintă o valoare adăugată pentru serviciile prestate de Data City și nu doar un document contractual. Moldtelecom verifică lunar calitatea SLA – lui pentru a menţine şi dezvolta indicatorul calităţii serviciului.
Rack System
Infrastructura de colocare este construită pe baza produselor unui producător cu renume mondial din domeniul IT - compania APC. APC reprezintă o infrastructură ce include în sine sistemul de distribuţie a energiei electrice, sistemul de control al mediului, sistemul dulapurilor de comunicaţii (Rack-uri) şi sistemul de monitorizare. Infrastructura fizică a Centrului de Date este proiectată pentru o cantitate numeroasă dulapuri Rack-uri. Rack-urile sunt dotate cu suporturi reglabile care permit montarea echipamentelor de la diferiți producători, uși perforate care permit circulaţia aerului rece, două unități de distribuție a energiei electrice fiecare cu câte 24 de prize cu împămîntare, sistem integrat de monitorizare a temperaturii şi umidităţii.

Toate acestea garantează companiei IT: siguranţă maximă, flexibilitate şi disponibilitate.

Pentru soluții personalizate, contactați-ne la numărul 11855 sau prin email: 11855@moldtelecom.md
Livrare acasă
Alege combinaţia de servicii care ţi se potriveşte cel mai bine.
Completează formularul şi expediază solicitarea.
Noi vom reveni cu un apel pentru a stabili conectarea la domiciliu.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 12 luni
Vezi oferta
Standart
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top