Achizitor: S.A. “Moldtelecom”, Bd. Stefan cel Mare și Sfânt 10, mun Chișinău.
2.1 Costul MDL, incl. TVA p/u unitatea de măsură
2.2 Termenul de livrare a mărfii
2.3 Modalitatea de plată 15 zile din data livrării mărfii;
2.4 Condiția de livrare cu transportul Furnizorului la depozitul cantinei S.A. ”Moldtelecom” (Chișinău bul. St. Cel Mare, 10);
2.5 Copia documentelor de calitate și/sau conformitate a mărfii după caz;
la adresa: RM, MD-2001 or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt,10 (sediul central, recepție) pe care se scrie denumirea și adresa ofertantului, denumirea și obiectul concursului.
Prezentarea ofertei comerciale până la data de 18.07.2019
mob. 061799456
Aurica Iacovleva – mob.067174811
ANEXA NR.1
Nr. d/o
|
Denumire pozitie |
U/M |
Pret MDL, incl. TVA
|
1 |
Ananas |
kg |
|
2 |
Ardei California |
kg |
|
3 |
Ardei dulce ( Dolma) |
kg |
|
4 |
Ardei Gogosari |
kg |
|
5 |
Ardei iute rosu |
kg |
|
6 |
Ardei iute verde |
kg |
|
7 |
Ardei Kapya |
kg |
|
8 |
Banane |
kg |
|
9 |
Caise |
kg |
|
10 |
Cartof |
kg |
|
11 |
Cartofi noi |
kg |
|
12 |
Castraveti pupiri |
kg |
|
13 |
Ceapa |
kg |
|
14 |
Ceapa rosie |
kg |
|
15 |
Ceapa verde |
kg |
|
16 |
Ciuperci |
kg |
|
17 |
Conopida |
kg |
|
18 |
Coriandru - Kinza |
kg |
|
19 |
Dovleac |
kg |
|
20 |
Dovlecei |
kg |
|
21 |
Fasole uscate |
kg |
|
22 |
Ghimbir |
kg |
|
23 |
Grapefruit |
kg |
|
24 |
Gogoșari |
kg |
|
25 |
Gutuie |
kg |
|
26 |
Kiwi |
kg |
|
27 |
Lamiie |
kg |
|
28 |
Leustean |
kg |
|
29 |
Limes |
kg |
|
30 |
Lola Bionda |
kg |
|
31 |
Lola Rosa |
kg |
|
32 |
Macris |
kg |
|
33 |
Mandarine |
kg |
|
34 |
Marar - 8% |
kg |
|
35 |
Mere |
kg |
|
36 |
Morcov - 8% |
kg |
|
37 |
Nectarine |
kg |
|
38 |
Patrunjel - 8% |
kg |
|
39 |
Pere Conferencia |
kg |
|
40 |
Pere MD |
kg |
|
41 |
Piersici |
kg |
|
42 |
Portocale |
kg |
|
43 |
Praj |
kg |
|
44 |
Prune |
kg |
|
45 |
Radacina de patrungel |
kg |
|
46 |
Radacina de telina |
kg |
|
47 |
Rediche neagra |
kg |
|
48 |
Rediche rosie |
kg |
|
49 |
Rosii Cerry (rosii) |
kg |
|
50 |
Rucola la kg. |
kg |
|
51 |
Salata Iceberg |
kg |
|
52 |
Salata verde |
kg |
|
53 |
Sfecla rosie |
kg |
|
54 |
Spinat |
kg |
|
55 |
Struguri MD |
kg |
|
56 |
Tarita |
kg |
|
57 |
Tomate |
kg |
|
58 |
Tomate crengute |
kg |
|
59 |
Tomate lungi |
kg |
|
60 |
Tomate Roz |
kg |
|
61 |
Tulpina de telina |
kg |
|
62 |
Usturoi |
kg |
|
63 |
Varza noua |
kg |
|
64 |
Varza veche |
kg |
|
65 |
Varza rosie |
kg |
|
66 |
Vinata |
kg |
|
67 |
Visina |
kg |
|
68 |
Zămos |
kg |
|
69 |
Zmeură |
kg |
|
Produs |
Caracteristici tehnice |
Tuberculifere (cartofi, batat, topinambur…) |
Caracteristici organoleptice Aspect: Forma variază in funcție de specie, soi, condiții de mediu fiind data de natura organului plantei ( cilindrică, ovală sferică) exteriorul curat , fără urme de putrefacție , intregi , fără vătămări mecanice. Gust si miros: gust şi miros specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante. Culoarea: Culoarea se datorează diferitor pigmenti in coajă sau chiar in pulpa legumelor, de asemenea in dependență de soi, specie gradul de maturitate. Consistenta: - tare, ce reprezintă prin rezistența opusă de legume la acțiunile mecanice și evoluează pe măsura maturizării legumelor. Ambalat – kg , in lazi lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de pastrare: umiditatea relativă a aerului 85-90 , durata maximă de păstrare 6-8 luni in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro- texturală la temperatura de 0…3 |
Bulboase ( ceapă, usturoi, praj) |
Caracteristici organoleptice Aspect: Forma variază in funcție de specie, soi, condiții de mediu fiind data de natura organului plantei, grad de maturare, legumele trebuie să fie proaspete, sănătoase, neatacate de boli sau dăunători, curate, fără corpuri străine, fără urme de putrefacție și inmuiere. Gust si miros: gust şi miros specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante etc. . Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Culoarea: in dependență de soi, specie. Consistenta: - tare. Ambalat – kg , in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de pastrare- umiditatea relativă a aerului 70-75, durata maximă de păstrare 6-8 luni in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro- texturală la temperatura de 0…1. |
Vărzoase (varza, conopida…) |
Caracteristici organoleptice Aspect: exteriorul uscat, curat , fără pete negre și murdării, fără rupturi. Nu se admite mucegai și mucozităti. Gust si miros: gust şi miros specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante etc. . Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Culoarea: in dependență de soi, specie, alb, alb-verzui. Consistenta: - compactă. Ambalat – kg , , in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de pastrare: umiditatea relativă a aerului 85-90, durata maximă de păstrare 2-4 luni in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro - texturală la temperatura de 0…1. |
Bostănoase ( dovleac, castravete galben, pepene) |
Caracteristici organoleptice Aspect: intregi, exteriorul uscat, curat , fără pete negre și murdării, fără rupturi. Nu se admite mucegai și mucozităti, urme de putrefacție, fără vătămări mecanice. Consistenţa: compacta. Nu se admite urme de apăsări mecanice. Culoare: in dependență de soi, specie – galben, galben-oranj, galben pal… Gust şi miros: specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante etc. . Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat ; kg, in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastic. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 85-90, durata maximă de păstrare 2-4 luni in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro - texturală la temperatura de 0…1. |
Rădăcinoase ( morcov, pastarnac, țelină, ridiche, sfeclă rădăcină de pătrunjel…) |
Caracteristici organoleptice Aspect: intregi, exteriorul uscat, curat , fără pete negre și murdării. Nu se admite mucegai și mucozităti, urme de putrefacție, fără vătămări mecanice. Consistenţa: compacta. Nu se admite urme de apăsări mecanice. Culoare: in dependență de soi, specie . Gust şi miros: specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante etc. . Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 90-95, durata maximă de păstrare 4-6 luni in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro - texturală la temperatura de 0,5…1. Durata de păstrare depinde de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro-texturală a acestora.
|
Solano-fructoase ( roșii, vinete, ardei) |
Caracteristici organoleptice Aspect: intregi, exteriorul uscat, curat , fără pete negre și murdării. Nu se admite mucegai și mucozităti, urme de putrefacție, fără vătămări mecanice. Consistenţa: compacta. Nu se admite urme de apăsări mecanice. Culoare: in dependență de soi, specie . Gust şi miros: specific pentru fiecare specie și soi fiind determinat de conținutul și rapottul între glucide, acizi organici, substanțe tanante etc. . Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 90-95, durata maximă de păstrare 105-110 soiuri timpurii, 120-125 zile-soiuri semitimpurii și 130 zile – soiuri tîrzii. la temperatura de 0,5…1. La temperatura 13-21 se încetinește procesul de maturare. Durata de păstrare depinde de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro – texturală a acestora.
|
Legume frunzoase ( frunză salată, spanac, patrunjel, marar…) |
Aspect: frunzele trebuie să fie proaspete, verzi, fără frunze uscate, galbene , veștede, neatacate de boli sau insecte, dăunători. Nu se admite, urme de putrefacție. Consistenţa: se apreciază după starea de prospețime. Culoare: in dependență de soi, specie : de la verde-deschis la verde-inchis. Gust şi miros: specific pentru fiecare specie și soi, plăcut, de verdeață proaspătă. Intensitatea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, containere, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastice. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 90-95, durata maximă de păstrare 2-5 zile in dependență de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro - texturală la temperatura de 0,5…4. Durata de păstrare depinde de particularitățile compoziției chimice, rezistența structuro-texturală a acestora.
|
Fructe sîmburoase (caise, prune, piersici, vișine, cireșe) |
Aspect: intregi, exteriorul curat , fără murdării, mucegai, urme de putrefacție. Forma: oval-alungită, oval-rotundă oval-piriformă, rotunda… Consistenţa: reprezintă rezistența opusă de fructe la acțiunile mecanice și evoluiază pe măsura maturizării fructelor, diminuîndu-se către momentul recoltării. Suculența pulpei este condiționată de gradul de maturitate, starea de turdescență, specie, soi. Culoare: in dependență de soi, specie – roșii, galbene, oranj, fiolete,roz. Gust şi miros: specific - dulce, acru, dulci-acrii, fără miros strain, plăcut. Intensitatrea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare fructele au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastic curate fără miros strain. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 90, durata maximă de păstrare 1-2 săptămiini la temp. 0-4 |
Fructe semințoase ( mere, pere, gutui, citrice) |
Aspect: intregi, exteriorul curat , fără murdării, mucegai, urme de putrefacție. Forma: oval-alungită, oval-rotundă oval-piriformă, rotunda… Consistenţa: reprezintă rezistența opusă de fructe la acțiunile mecanice și evoluiază pe măsura maturizării fructelor, diminuîndu-se către momentul recoltării. Suculența pulpei este condiționată de gradul de maturitate, starea de turdescență, specie, soi. Culoare: in dependență de soi, specie – roșii, galbene, oranj. Gust şi miros: specific, fără miros strain, plăcut. Intensitatrea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare fructele au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, coșuri, pungi, sacoșe, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastic curate fărămiros strain. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 85-90, durata maximă de păstrare 6-12 săptămiini . |
Fructele arbuștilor și semiarbuștilor fructiferi (căpșune, zmeură, struguri ) |
Aspect: intregi, exteriorul curat , fără murdării, mucegai, urme de putrefacție. Forma: Specific soiului, specie. Consistenţa: reprezintă rezistența opusă de fructe la acțiunile mecanice și evoluiază pe măsura maturizării fructelor, diminuîndu-se către momentul recoltării. Suculența este condiționată de gradul de maturitate, starea de turdescență, specie, soi. Culoare: in dependență de soi, specie – roșii, galbene, verzi … Gust şi miros: specific, fără miros strain, plăcut. Intensitatrea maximă a gustului se obține numai dacă la recoltare fructele au atins gradul optim de maturitate care favorizează ulterior procesele biochimice răspunzătoare de desăvîrșirea gustului. Ambalat : kg, in lazi, lădite, coșuri, cutii etc. confecționate din lemn, carton hîrtie mase plastic curate fărămiros strain. Termenul de păstrare: umiditatea relativă a aerului 85-90, durata maximă de păstrare 3-8 zile la temp. -0,5…+0,5 . |
3.Sistemul de asigurare a calitatii:
4.Conditii de ambalare:
5.Transportul:
6.Conditii minime de garantie si conditii de livrare:
Nota 1. Termenul de valabilitate este limita de timp in care produsul poate fi consumat si in care acesta trebuie sa-si mentina caracteristicile calitative prescrise, daca au fost respectate conditiile de transport, manipulare, depozitare, consum.
Nota 2: SA Moldtelecom isi rezerva dreptul de a refuza produsele care se afla in partea a doua a termenului de garantie. Aceasta masura se impune a fi luata pentru evitarea producerii toxinfectiilor alimentare sau a altor afectiuni determinate de calitatea necorespunzatoare a alimentelor.
Nota 3. Pentru produsele ofertate, se solicita prezentarea de mostre, fise tehnice si/sau descrieri ale produselor si/sau fotografii de prezentare a produselor si/sau catalog de prezentare a caror autenticitate trebuie sa poata fi demonstrata in cazul in care SA Moldtelecom solicita acest lucru.
Televiziune | 124 canale cu 28 HD |
Internet | 100 Mbps |
Preţ | 290 lei lunar |