Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez
Cu grijă pentru tine am întreprins o serie de acțiuni pentru a te bucura de timpul petrecut acasă și pentru a comunica mai des cu cei dragi.#StaiAcasă
Convorbiri nelimitate Unite și Moldtelecom
Știm cât este de importantă conexiunea emoțională și comunicarea cu cei dragi, în aceste momente iată de ce am decis să oferim convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom, tuturor abonaților Unite la serviciile de telefonie mobilă, persoane fizice și juridice, atât la Prepay cât și abonament, timp de 2 luni, până la 31 mai curent.
Află mai mult
Abonament de telefonie mobilă, gratuit pe viață!
Abonament de telefonie mobilă, gratuit pe viață, pentru toți abonații de Internet + TV! Fie că ai deja serviciile de Internet fix și Televiziune digitală de la Moldtelecom sau dorești să le conectezi, primești un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață. Acesta include 100 min Unite, 100 minute naționale sau 2GB. Dacă îți dorești un abonament cu o componență mai generoasă, poți opta pentru noile abonamente FLY, la preț special pentru tine și cu dublu traffic internet mobil inclus, pe viață!
Află mai mult
Grila maximă de canale pentru toți abonații de televiziune digitală
Pentru că ne dorim ca timpul petrecut acasă să fie cât mai interesant și plăcut, îți oferim acces la grila maximă de canale TV, până la 30 aprilie curent - 191 de posturi TV, dintre care 63 în format HD, cu conținut divers pe gusturile fiecărui membru al familiei.
Află mai mult
Privește toate filmele și emisiunile fără pauze de publicitate!
Privește toate filmele și emisiunile fără pauze de publicitate! 4000 de filme, 700 seriale și 800 desene animate îți oferă pentru vizionare bibliotecă MEGOGO. Accesul la biblioteca MEGOGO este gratuită pentru toți abonații IPTV de la Moldtelecom.
Află mai mult
Televiziune pe orice dispozitiv mobil
4 persoane în casă și doar 2 televizoare? Priviți pe rând canalele TV, iar cei mici preferă doar desene animate? Cu serviciul Multiscreen, inclus gratuit în abonamentul de televiziune, fiecare membru al familiei urmărește ce vrea pe dispozitivul preferat: tablet, laptop sau smartphone. Ai disponibile prin Multiscreen până la 50 canale TV. Descarcă serviciul din magazinele de aplicații Play market și AppStore
Află mai mult
#StaiAcasă și vizionează emisiunile preferate din arhiva programelor TV
Cu Arhiva TV ești liber să accesezi emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 5 zile în urmă, pentru ale viziona atunci când vrei tu. Acum poți fi sigur că nu ai ratat nici o emisiune sau un film interesant, iar pe cele preferate le vizionezi în reluare. Și nu în ultimul rând, este absolut gratuit! Activează Arhiva TV prin aplicația MYMoldtelecom pe care o descarci din magazinul de aplicații AppStore sau Google Play.
Află mai mult
Conectează-te la servicii de acasă!
În această perioadă, este important să ne protejăm unii pe alții, de aceea îți recomandăm să stai acasă și să descoperi avantajele de a cumpăra produsele și serviciile noastre disponibile online. Poți să soliciți conectarea online la serviciul de Televiziune, Internet Fix, Telefonie Mobilă, Internet Mobil, Telefonie Fixă, Portare, Transfer de la cartela Prepay la Abonament.
Află mai mult
Comandă online cu livrare la domiciliu.
Intră pe moldtelecom.md, alege serviciul și abonamentul dorit, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu. E simplu să te bucuri de cele mai inovatoare servicii.
Află mai mult
#StaiAcasă și achită serviciile online!
Reîncărcarea contului și achitarea pentru serviciile de Telefonie fixă, Telefonie mobilă, Internet fix, Internet mobil, Televiziune, Prepay poate fi făcută online, simplu și rapid.
Află mai mult
Efectuează plățile prin intermediul aplicațiilor mobile ale băncii la care te deservești. Serviciul este disponibil clienților Comerțbank, Mobiasbanca, Fincombank, Moldova Agroindbank, Energbank, Eximbank, Moldindconbank, Victoriabank, BCR, filiala Chișinău.
Află mai mult
Descarcă aplicația gratuit de pe App Store sau Google Play, loghează-te și ai posibilitate să verifici balanța contului, să achiți factura pentru servicii rapid, direct de acasă, la orice oră.
Află mai mult
Intră pe site-ul moldtelecom.md, alege Reîncărcare cont și urmează pașii pentru achitarea cu succes a serviciilor de Telefonie fixă, Telefonie mobilă, Internet fix, Internet mobil, Televiziune.
Află mai mult
#StaiAcasă și primește factura prin e-mail.
Bucură-te de mobilitate și comoditate, alege factura prin email. Ai acces rapid la informaţii din factură direct din e-mail, oriunde ai fi. Distribui online, dacă ai nevoie, factura cu alţi membri ai familiei;
Află mai mult
Fiecare a 2 lună de abonament gratuit, timp de 1 an!
Alege un abonament de Internet prin fibră optică, Internet+TV, Telefonie mobilă sau Internet mobil și 6 luni timp de 1 an, plata de abonament este 0 lei.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 6 luni
Vezi oferta
Standart
Vezi oferta
Promo
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top